Greek Master of RM 2013!!

 [A4G]Aenor


Posted 3 February 2013 - 11:44 pm
Καλησπέρα σε όλους!!

Το 2013 μπήκε, το AOFE έρχεται και σιγά σιγά θα πρέπει να αποχαιρετήσουμε το AOC.
Ποιός καλύτερος τρόπος από μία διοργάνωση 1vs1 εδώ στο Age4greeks με μεγάλη ποικιλία σε maps και civs που θα μας δώσει πολλά rec games να έχουμε και να θυμόμαστε.

Παλιοί και νέοι παίκτες, έμπειροι και μη, καλοί ή όχι, μεγάλοι και μικροί, καιρός να αρχίσετε να προπονείστε και πάλι γιατί το Age4greeks Master of RM είναι εδώ και φιλοδοξεί να αναδείξει τον καλύτερο Έλληνα παίχτη!!

Chris, Hose, Vips, Ion, Ell, Athyr, Adilotos, Bard, Paco, Rider, Megastelios, Tegas, Nobody, Kostis, Ilias, General, Nikosd, Molos, Eagles, Mitsos, Thanos, Kadosh, ManmadeMan, Birbilakos αλλά και παλιότεροι, ακόμη και νεότεροι παίκτες Ven, Epistimonas, Megapinos, Nizzo, Grinder, Mangas, Kommatias, Sandra, Ephestion, Nightfall, Huns, Driver, Leito, Athyr, Soulis, Sinful, Koutourou, Goofy, Zuzboy, tbak, Therion, Mike, Div, Marathon, αποδείξτε την αξία σας στην πρώτη ελληνική διοργάνωση AOC με round robin format!!


• ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ & FORMAT

- Format

Η διοργάνωση θα αρχίσει τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου με ένα γύρο να παίζεται κάθε εβδομάδα. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα αρχίσουν από σήμερα και θα διαρκέσουν μέχρι την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου.

Η διοργάνωση θα ακολουθήσει το single elimination format μέχρι να μείνουν 10 παίκτες. Στην φάση αυτή οι παίκτες θα παίζουν 3 παιχνίδια και αυτός που θα κερδίσει δύο παιχνίδια θα προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Οι 10 παίκτες που θα απομείνουν στο τέλος της πρώτης φάσης θα μπουν σε μια δεύτερη φάση με round robin format που σημαίνει ότι όλοι θα παίξουν με όλους σε 9 γύρους. Στη φάση αυτή θα παίζονται 5 παιχνίδια ανά γύρο και το κάθε παιχνίδι θα μετράει για 2 βαθμούς. Όταν τελειώσουν όλοι οι γύροι ο παίκτης με τους περισσότερους βαθμούς, εάν έχει εξασφαλίσει διαφορά μεγαλύτερη των 5 βαθμών ανακηρύσσεται ως νικητής της διοργάνωσης.

Αν η διαφορά του πρώτου από τον/τους δεύτερο είναι μικρότερη ή ίση με 5 βαθμούς, τότε θα γίνει ένας Μεγάλος Τελικός στον οποίο θα παιχτούν 7 παιχνίδια με νικητή αυτόν που θα κερδίσει πρώτος τα 4 από αυτά.

Φάση πρώτη:

Παιχνίδι 1: Hun War Arabia
Παιχνίδι 2: Loser HM, civ free pick
Παιχνίδι 3: Winner of first game HM, civ free pick

Φάση Δεύτερη:

Παιχνίδι 1: Hun War Arabia
Παιχνίδι 2: Loser HM, civ free pick
Παιχνίδι 3: Winner of first game HM, civ free pick
Παιχνίδι 4: Random Land Map, civ free pick
Παιχνίδι 5: Full Random, civ free pick

- Ρυθμίσεις

Game : Random Map
Size : 2 Player map
Difficulty : Standard
Resources : Standard
Population : 200
Game Speed : Normal
Reveal Map : Normal
Starting Age : Standard
Victory Condition : Conquest

Team Together : [X] Yes
All techs : [ ] No
Allow Cheats : [ ] No
Lock Teams : [X] Yes
Lock Speed : [X] Yes
Record Game : [X] Yes

- Map pool

Όλοι οι χάρτες του Age of Empires II The Conquerors επιτρέπονται.
Αν κάποιος παίκτης επιλέξει Black Forest τότε αυτός θα πρέπει να παίζεται με την επιλογή:
Reveal Map: Explored

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση σχετικά με τη διοργάνωση μπορείτε να επικοινωνείτε με το μέλος Aenor είτε με αποστολή προσωπικού μηνύματος στο Age4greeks είτε με email στο [You must login to view link]

• ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

1. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να σέβονται τον διαχειριστή της σελίδας, τους διοργανωτές και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες. Απρεπής ή προσβλητική συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει σε αποκλεισμό βάσει της κρίσης του διοργανωτή.

2. Κάθε γύρος της διοργάνωσης θα διαρκεί μία βδομάδα, από Δευτέρα έως Κυριακή. Σε κάθε περίπτωση ο προγραμματισμός των παιχνιδιών θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί πριν αρχίσει αυτή η εβδομάδα. Οι συμμετέχοντες προαιρετικά έχουν τη δυνατότητα να παίζουν τα απαραίτητα παιχνίδια και πριν την εβδομάδα αυτή. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει η δυνατότητα να γίνουν τα παιχνίδια εμπρόθεσμα οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν ενημερώσει τον διοργανωτή 3 ημέρες πριν εκπνεύσει ο επιτρεπόμενος χρόνος. Διαφορετικά με το πέρας αυτού δεν κατοχυρώνεται βαθμολογία.

3. Όλοι οι συμμετέχοντες οφείλουν να παίζουν τα αναγκαία παιχνίδια στον χρόνο που ορίζεται από τους κανόνες. Η διοργάνωση έχει ως στόχο την προώθηση του παιχνιδιού τόσο στο site, όσο και μεταξύ των Ελλήνων γενικά καθώς και την δημιουργία όσο το δυνατόν καλύτερων rec games. Συνεπώς είναι αναγκαίο όλοι να προσπαθήσουν για την επιτυχή έκβαση αυτής.

4. Τα rec games θα πρέπει να μετονομάζονται και να ανεβαίνουν στο σωστό topic της διοργάνωσης με τη σωστή ονομασία. Σκοπός είναι στο τέλος της διοργάνωσης να δημιουργηθεί ένα αρχείο με όλα τα παιχνίδια. Η ονομασία θα πρέπει να είναι της μορφής:

A4G MoRM Round (x) Player (1) vs Player (2) G(y) (Map name).

Παράδειγμα:

A4G MoRM Round 2 Chris vs Ven G4 Migration

Τα παιχνίδια οφείλει να τα ανεβάζει στο Age4greeks ο νικητής του σετ. Καθυστέρηση στο ανέβασμα των παιχνιδιών ή λανθασμένη μετονομασία των αρχείων μπορεί να επιφέρει μη κατοχύρωση βαθμολογίας.

5. Τα παιχνίδια πρέπει να παίζονται είτε στον client του Age4greeks (Πληροφορίες για τον client μπορείτε να βρείτε από την αρχική σελίδα του Age4greeks sto [You must login to view link]) είτε στο Voobly lobby του Αge4greeks (http://www.voobly.com/games/lobby/318). Οι συμμετέχοντες έχουν υποχρέωση να παίξουν όλα τα παιχνίδια με το όνομα με το οποίο έχουν δηλώσει συμμετοχή. Η συμμετοχή coop στα παιχνίδια επιτρέπεται με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο συμμετεχόντων.

6. Στην περίπτωση που ένα παιχνίδι δεν καταγραφεί ή διακοπεί και δεν είναι δυνατή η συνέχιση ή αποκατάστασή του, το παιχνίδι οφείλει να επαναληφθεί. Σε διαφορετική περίπτωση δεν κατοχυρώνεται βαθμολογία. Αν ένα παιχνίδι διακοπεί αλλά αποκατασταθεί ο νικητής πρέπει να βγάλει screenshot στο τέλος του παιχνιδιού και να το ενσωματώσει στα rec games.

7. Τα παιχνίδια είναι θεμιτό να προγραμματίζονται μεταξύ των παικτών στο αντίστοιχο topic στο site του Age4greeks. Αν ένας παίκτης δεν εμφανιστεί στον προβλεπόμενο χρόνο και με δικαίωμα καθυστέρησης 30 λεπτών, αυτό συνεπάγεται admin win για τον άλλο παίκτη με την προϋπόθεση να παρέχει screenshot από τον client ή το voobly lobby του Αge4greeks στο οποίο θα φαίνεται καθαρά η ώρα από to site [You must login to view link] . Κάθε παίκτης έχει το δικαίωμα να αναβάλλει ένα παιχνίδι το οποίο έχει προγραμματιστεί το λιγότερο 2 ώρες πριν τον προγραμματισμένο χρόνο.

8. Κάθε παίκτης έχει διαθέσιμες στην πρώτη φάση της διοργάνωσης όπου θα παίζονται μέχρι 3 παιχνίδια 1 επανεκκίνηση του παιχνιδιού, ενώ στη δεύτερη φάση της διοργάνωσης που θα παίζονται 5 παιχνίδια 2 επανεκκινήσεις τις οποίες μπορεί να διανείμει με τον τρόπο που θέλει. Παιχνίδια κατά τα οποία κάποιος παίκτης έχει παγιδευμένα sheeps/ boars/ deers/ turkeys/ berries ή villager δεν μετρούν στις διαθέσιμες επανεκκινήσεις ενός παίκτη.

9. Σε maps που ο παίκτης δεν έχει tc κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού, δεν επιτρέπεται vill war πριν φτιαχτεί το tc και των δύο παικτών.

10. Αν κάποιος παίκτης αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης όλα τα παιχνίδια του μετατρέπονται σε admin loss.

11. Οι κανόνες ενδέχεται να αλλάξουν με απόφαση του διοργανωτή μετά από συστάσεις παικτών. Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παρακαλουθούν το topic αυτό για τυχόν αλλαγές. Οι αλλαγές θα σημειώνονται με κόκκινο χρώμα.

12. Στο παρελθόν έχουν γίνει πολλές διοργανώσεις με κακή διαχείριση χρόνου εκ μέρους των συμμετεχόντων. Στο κομμάτι που αφορά στον χρόνο θα υπάρξει για το λόγο αυτό ιδιαίτερη αυστηρότητα.

13. Συμμετέχοντας στην διοργάνωση συμφωνείτε με όλους τους παραπάνω κανόνες.

• ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Για να δηλώσετε συμμετοχή γράψτε το ψευδώνυμο με το οποίο θέλετε να συμμετέχετε στη διοργάνωση, το email σας καθώς και μια επιβεβαίωση ότι έχετε διαβάσει και αποδέχεστε τους κανόνες στο αντίστοιχο topic
viewtopic.php?f=168&t=3716&p=26661#p26661

Παράδειγμα συμμετοχής:

Nickname: Aenor
Email: [You must login to view link]
Έχω διαβάσει και αποδέχομαι τους κανόνες.

Οποιεσδήποτε παρατηρήσεις ή αλλαγές έχετε να προτείνετε, επικοινωνήστε στο email: [You must login to view link] ή επισκεφθείτε το αντίστοιχο topic viewtopic.php?f=168&t=3718

Αυτά προς το παρόν!!
Καλή επιτυχία σε όλους και Have Fun!!
Link | Reply | Quote
 Mangas


Posted 3 February 2013 - 11:55 pm
Άντε καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι!
Link | Reply | Quote
 [Encl ]MaGo__


Posted 4 February 2013 - 12:11 am
Gb Aoc patrol sux lol
Link | Reply | Quote
 [IGI]Tushar007


Posted 13 February 2013 - 6:49 am
14



Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 4 out of 4 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now: