Community Forums > Voobly General > General Discussion / Off Topic > windows çalışmayı durdurdu hatası

windows çalışmayı durdurdu hatası

 karga


Posted 21 February 2013 - 1:17 pm
herkese merhaba

daha önce zamunda'dan indirdiğim bi torrent aracılığıyla kurmuştum oyunu iki üç oyunda bir oyunun orta yerinde çalışmayı durdurdu hatası alıyodum. daha sonra burada da paylaşılan all in one paketini kurdum başlarda sorun yoktu daha sonra bikaç kere aynı çalışmayı durdurdu hatasını alınca silip tekrar yükledim bu silip yüklemeler bi süre idare etti. sonuç olarak dün itibariyle geldiğim nokta ise; harita ayarlarının yapıldığı, medeniyetin seçildiği ekranda bi sorunum yok ancak sonrasında oyun başladığı anda windows çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. voobly'yi de yeniden yükledim ancak bişey değişmedi. işletim sistemim win 8 64 bit. slim drivers'dan ve aygıt yöneticisinden kontrol ettim ekran kartım güncel.

şimdiden teşekkürler.
Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Posted 10 March 2013 - 6:13 pm
Merhaba, Virüs programının oyunu engelleme ihtimali olabilir onu bi kontrol et. Tabi ki oyunun bazı bozuk dosyalarındanda kaynaklanabilir, daha güvenilir bi kaynaktan indirip deneyebillirsin.
Link | Reply | Quote
 KurSad69


Posted 3 April 2013 - 11:08 am
Muhtemelen windows 7 kullanıosundur.Önerim oyunu sil windows u güncelle tamamen ardından oyunu tekrar yükle patchleriyle birlikte ardından forgotten empires patchini yükle (win 7 uyum sorunlarını bayağı düzeltmişler) sonra sıkıntı kalmaz büyük ihtimalle.Aldığın error muhtemelen appcrash hatasıdır çözümünü microsoft bile bulamadı.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now:
Most active threads in past week: