Community Forums > Voobly General > General Discussion / Off Topic > 2-3 saniyeyi bulan gecikme süresi normal mi?

2-3 saniyeyi bulan gecikme süresi normal mi?

 KirbiT


Posted 4 January 2021 - 11:28 am
Merhabalar, düzenli aralıklarla birkaç arkadaş vooby üzerinden botlarla oynamayı düşünüyoruz. Yeni kullanıcıyım ve denemek için dün gece yabancılarla bir oyun oynadım. Oyunda inanılmaz delay (gecikme) vardı. Bir komut verildiğimde 2-3 saniye sonra gerçekleşiyordu. Tamamı Türkiye içerisinde bulunan arkadaşlarımla oynarken de bu sorun gerçekleşir mi sizce? Yoksa yabancilarla olan mesafe yüzünden, yurtdışı ile oynadım diye mi bu gecikme? Bilgisi olan arkadaşların yardımlarını beklerim, iyi günler.
Link | Reply | Quote
 KirbiT


Posted 8 January 2021 - 8:23 am
Kimseden cevap gelmedi ama ben yazayım, aklında soru işareti olacak insanlar olabilir. Herkesin Türkiye'de bulunduğu arkadaş grubumuzla oynadığımız oyunlarda herhangi bir gecikme olmadı. Local ağ da oynar gibi rahat oynadık. Muhtemelen oyunu kuran kişinin uzaklığından kaynaklı gecikme yaşadım.
Link | Reply | Quote
 TunaKhan


Posted 29 April 2021 - 5:42 pm
Voobly'nin sunduğu oyun deneyimi ilgili oyunda yer alan oyuncuların hem internet servis sağlayıcıları aracılığı ile sağladığı hem de bu durumu bağlı olduğunuz network aygıtında (router/modem) yapılan port açma seçenekleri ile gerçekleşmektedir. Dolayısıyla herhangi bir oyuncu da herhangi bir noktada eksiklik olursa gecikmelerin yaşanamsı olasıdır.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 3 out of 3 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

What's popular right now: