Community Forums > Voobly General > General Discussion / Off Topic > virus gibi davranan ban sistemi... çok sinir..!!!

virus gibi davranan ban sistemi... çok sinir..!!!

 [T_I_B]C3NG1Z_KH4N


Edited 2 September 2013 - 12:18 am by [T_I_B]C3NG1Z_KH4N
Arkadaşlar voobly kullanıyorsanız.Kesinlikle chat engine bulunmasın bilgisayarınızda adamlar oyle bir ban sistemi yapmışki virüs gibi yayılıyor.

Benim kayınço başka bir tır oyunu için chat engine programı kurmuş bilgisyarıma ve açıkmış haberim yoktu .vooblye girdim tam oyun başlaycakken voobly komple kapandı .Ban yediğimi fark edince başka nickle gireyim dedim .sonra o nickte chat engineyi kaldırmama rağmen ban yedi ..bilgisayar ban yedi ve girdiğim ve açtığım tum nickler ban yedi ..dedim oyleyse başka bilgisayardan gireyim.O Başka bilgisayardan ban yemiş yan nicki açtım bu sefer bu bilgisayarda ban yedi .şimdi yeni nick açıyorum bu bilgisayarda açıtıgım o nicklerde ban yiyor ve bu nicklerden birini başka bir bilgisayarda açsam oda ban yiyecek...

bu sistem düzeltilmeli ya böyle olurmu...
Link | Reply | Quote
 FoxValentine_


Posted 2 September 2013 - 8:12 pm
Voobly çalışıyorken kullandığın herhangi bir hack/cheat programını vooblynin yakalaması olası bir ihtimaldir. Şuanda hile ile yakalanmış olduğun bilgisayarın girdiği bütün nickler otomatik olarak banlanıcaktır. Bilgisayara yediğin ip ban 3 gün içinde çözülecektir.

Öneri: Bilgisayarın banı kalkmadan daha fazla nicklerini telef etme bence ve Voobly çalışırken herhangi bir hile programı açık olmadığından emin ol. Bu ilk uyarıdır; Aynı şekilde tekrar ban yediğin takdirde bilgisayarın kalıcı bir şekilde ip ban yiyebilir.


Link | Reply | Quote
[1]
Displaying 1 - 2 out of 2 posts
Forum Jump:
1 User(s) are reading this topic (in the past 30 minutes)
0 members, 1 guests

目前最热门的是: