Selam arkadaşlar,

AoC Türk halkı olarak bir turnuvaya sponsor olmaya karar vedik ve bu turnuva 2v2 üzerine olmakla birlikte farklı haritalar & oyun modları ve değişik formatta tasarlandığı için keyif dolu olacak gibi görünüyor.

Sadece türkler arasında düzenlenen turnuvaların belli bir süre ilgi görmesine rağmen, ilerki dönemlerde ciddiyetini kaybetmesini gözlemlediğimiz için farklı tarz ve sistemde 2v2 turnuvası organize etmeye karar verdik.

Turnuvanın ayarlarını AoCZone sitesinde yayınladık [You must login to view link] tıklayarak bağlantı kurabilirsiniz. Turnuva hakkında bahsedebileceğimiz en temel olan şey 2v2 TÜRK + YABANCI'nın takım olma zorunluluğudur.

Şöyle ki, turnuvaya katılacak olan her yabancının, takım arkadaşı olarak türk partner bulma zorunluluğu vardır, tabi ki bu türk katılımcı içinde yabancı partner bulma zorunluluğu olarak geçerlidir.

Turnuva'ya kayıt süresi 1 hafta olarak belirlenmiştir. Yani 22 Mart Pazar akşamı kayıt sayfasını kapatacağız.

Toplam turnuva ödülü 500$'dır.

NOT: Turnuvaya katılmak isteyipte partneriniz olmaması durumunda bu konu altında paylaşarak veya özel mesaj yollayarak iletişime geçerseniz partner bulma konusunda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Katılan herkese şimdiden başarılar.